Normes d'úsA Gallecs, és especialment obligatori portar els gossos lligats i prohibit la circulació amb vehicles (excepte autoritzats i ús agrícola). Respectant les normes d'ús en assegurem de preservar els valors naturals de l'espai protegit de Gallecs.

lunes, 3 de junio de 2013

Taller d'amfibis i rèptils, 20, 21 i 22 de juny


  


Els propers dies 20, 21 i 22 de juny el nostre company de DRAG Daniel Fernández Guiberteau impartirà un curs a l'Escola de la Natura de Parets sobre els amfibis i rèptils del Vallès Oriental. Un taller complet on aprendrem a identificar les 12 espècies d'amfibis (tritons, salamandres, gripaus i granotes) i les 16 de rèptils (tortugues, serps, sargantanes, llangardaixos...) que podem trobar tant a l'EIN Gallecs com a la resta de la comarca. A més, coneixerem els seus hàbits: on viuen, com es reprodueixen, què mengen, quins beneficis tenen per l'home... i aquestes classes es complementaran amb dues sortides de camp, una nocturna i una diurna. El curs, de 10h i 27€ de preu, s'estructura de la següent manera:

Sessions teòriques (classes): dijous 20 i divendres 21 de juny, de 17:30h a 19:30h.
Sessions pràctiques (sortides de camp): divendres 21 de 20h a 22h i dissabte 22 de 9h a 13h.

Les classes teòriques es faran a l'Escola de la Natura (Carrer Galende, nº 12, Parets del Vallès). A la sortida nocturna es visitaran basses per practicar la identificació d'amfibis, a la sortida diurna es visitarà una zona d'abundància de rèptils als Cingles de Bertí.

La reserva de plaça s'ha de fer a través de la pàgina web de l'Escola de la Natura de Parets del Vallès:


Una vegada confirmada la reserva de plaça, podeu fer el pagament del curs presentant el justificant de l'ingrés que correspongui, abans de l'inici del curs, a l'Escola de la Natura. El número del compte bancari és:


Per a més informació, contacteu amb l'Escola de la Natura:

93 562 17 94
escola.natura@parets.cat
escolanatura.parets.org

Aprofiteu i apunteu-vos! Les places són limitades!

No hay comentarios:

Publicar un comentario